Rabu, 09 Agustus 2017

Lirik Lagu LaoNeis - Mari Tobato

Hallo teman-teman semua, bagi kalian yang suka dengan lagu-lagu LaoNeis Band silahkan beli kaset aslinya ditoko langganan anda. dan berikut dibawah ini adalah lirik lagu dan chord gitar lagu LaoNeis berjudul "Mari Tobato" yang diciptakan oleh Angger Firmansyah.

LaoNeis - Mari Tobato

Intro: 
G Cm..G#..G..Cm..G..

Cm Fm
Nang dunio urip mung sedelo

Bb Cm
Yuk konco tobat maring kuoso

Cm Fm
Jo podo nglalike wong tuo

Bb Cm G
Sing gedeke awakmu nang dunio..

Cm Fm
Jaman saiki jaman kemajuan

Bb Cm
Kadang urip iku gur nggo dolanan

Cm Fm
Gelem tobat angger ejih kelingan

Bb Cm
Gawe duso ra pernah ketinggalan..

Bb
Enek sing ngomong

Cm
Tobate keri kerian

Bb
Enek sing ngomong

Cm G
Sing penting iso sembahyang..

Reff:
Cm Fm
Menungso mbok yo jo koyo ngono

Bb D#
Saben dino sing di pikir murgur bondo

G# Fm
Yen wis mati murgur gowo kain mori

G
Wis di pendem ora ono sing mbatiri..


Cm Fm
Kapan meneh tobat nek ora saiki

Bb D#
Alesane ene sing iku iki

G# Fm
Kabeh uwong ora ono sing reti

G Cm G
Nek umure uwis wayahe bali..

Musik ***

Cm..Fm..Bb..D#..
G#..Fm..G....

Ualngi dari Reff {2x}

Cm Fm
Nang dunio urip mung sedelo

Bb Cm
Yuk konco tobat maring kuoso

Cm Fm
Jo podo nglalike wong tuo

Bb Cm G
Sing gedeke awakmu nang dunio..

Related Posts

Lirik Lagu LaoNeis - Mari Tobato
4/ 5
Oleh